Φτιάξε Λουμίδη σε Γκαζάκι

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Παρασκευή σε γκαζάκι
Συμβουλές για την παρασκευή του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® σε γκαζάκι
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΕΣ
Βήμα 1

Πρόσθεσε σε ένα καθαρό και στεγνό μπρίκι με στενό λαιμό 70 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου.

Βήμα 2

Άναψε το γκαζάκι και ρύθμισέ το σε χαμηλή φλόγα.

Βήμα 3

Τοποθέτησε το μπρίκι πάνω στο γκαζάκι.

Βήμα 4

Πρόσθεσε στο μπρίκι με σειρά τα παρακάτω:

  • ΚΑΦΕΣ: 7 gr 
  • ΖΑΧΑΡΗ:

Η ποσότητα της ζάχαρης ορίζεται ως εξής:

Μισή ποσότητα κατά όγκο για το μέτριο (5 gr) και ίση ποσότητα κατά όγκο με αυτή του καφέ για το γλυκό.

Βήμα 5

Ανακάτεψε με ένα κουταλάκι καλά για να ομογενοποιήσεις πλήρως τα υλικά.

Βήμα 6

Μόλις ο καφές αρχίζει να φουσκώνει, σέρβιρέ τον αργά στο κλασσικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος με σταθερή ροή.

Βήμα 7

Ξέπλυνε το μπρίκι και σκούπισέ το.

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.