Wrap με vegan nuggets glassed σε αγαύη και σουσάμι λάχανο-καρότο και πιπεριά
- 8τμχ. Garden Gourmet® Vegan nuggets
- 2 tortillas ή αραβικές πίτες
- 1 κούπα λάχανο λευκό λεπτοκομμένο
- ½ κούπα λάχανο μωβ λεπτοκομμένο
- 2 καρότα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης (από βάζο)
- 5κτσ. σουσάμι λευκό
- 20ml. σιρόπι αγαύης
- 3κτσ. vegan mayo
CHEF TIP
Μπορεί να αντικατασταθούν οι πίκλες με kimchi.
Παίρνουμε μια μεγάλη μπασίνα και αδειάζουμε μέσα το σιρόπι αγαύης και τοποθετούμε τη μπασίνα πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που βράζει ελαφρά (Bain-marie).
Μόλις πάρει μια πιο υδαρή μορφή αφαιρούμε τη μπασίνα από τη κατσαρόλα και τοποθετούμε τα nuggets μέσα και ανακατεύουμε απαλά να πάει παντού το σιρόπι.
Τα τοποθετούμε δίπλα δίπλα σε λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με λευκό σουσάμι.
Ψήνουμε τα Vegan nuggets σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Καθαρίστε τα καρότα και χρησιμοποιώντας ένα peeler βγάλτε λεπτές φέτες (flakes).
Έπειτα αλείφουμε τις πίτες με τη μαγιονέζα.
Μοιράστε το μείγμα λάχανου – καρότου, και όσο είναι ακόμη ζεστά τα nuggets, τοποθετήστε τα στις πίτες και τυλίξτε σφιχτά.
Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 20g | 10g |