Vegan Schnitzel katsu sando
• 2 Vegan φέτες ψωμί πατάτας
• 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel
• 50γρ. Λάχανο λευκό
• 50γρ. Λάχανο κόκκινο
• 30γρ. Vegan μαγιονέζα
• 3κ.σ. Rice vinegar
• Αλάτι
• 2κ.σ. Σιρόπι αγαύης
• 1κ.τ.γ. Σκόρδο σκόνη
• 2κ.σ. tonkatsu sauce
• Vegan cheddar cheese
Παίρνουμε μια μεγάλη μπασίνα και αδειάζουμε μέσα τα: σιρόπι αγαύης, vegan μαγιονέζα, σκόρδο σκόνη, rice vinegar και αλάτι. Aνακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά, προσθέτουμε τα λάχανα ψιλοκομμένα ανακατεύοντας καλά ξανά και τοποθετούμε στο ψυγείο για αργότερα.
Παίρνουμε τις φέτες από το πατατόψωμο και κόβουμε τις κόρες.
Τηγανίζουμε τα Schnitzel για 4 -5 λεπτά κατευθείαν από την κατάψυξη στους 170°C.
Στήνουμε το sando ξεκινώντας στην μία πλευρά του ψωμιού βάζοντας ομοιόμορφα την tonkatsu sauce και στην άλλη φέτα την σαλάτα με την μαγιονέζα που φτιάξαμε στην αρχή.
Έπειτα τοποθετούμε τα 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel έτσι ώστε να πιάσουν όλη την επιφάνια του ψωμιού.
Κλείνουμε το sando και κόβουμε στη μέση.
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
0 kcal | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g | 0 g |