Vegan Schnitzel katsu sando

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Vegan Schnitzel katsu sando
1
ΜΕΡΙΔΕΣ
1
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΥΚΟΛΗ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
100
Kcal
ΧΡΟΝΟΣ
20'
Συστατικά για 1 μερίδα

• 2 Vegan φέτες ψωμί πατάτας ​
• 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel ​
• 50γρ. Λάχανο λευκό ​
• 50γρ. Λάχανο κόκκινο​
• 30γρ. Vegan μαγιονέζα ​
• 3κ.σ. Rice vinegar ​
• Αλάτι ​
• 2κ.σ. Σιρόπι αγαύης ​
• 1κ.τ.γ. Σκόρδο σκόνη ​
• 2κ.σ. tonkatsu sauce​
• Vegan cheddar cheese 

Βήμα 1

Παίρνουμε μια μεγάλη μπασίνα και αδειάζουμε μέσα τα: σιρόπι αγαύης, vegan μαγιονέζα, σκόρδο σκόνη, rice vinegar και αλάτι. Aνακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά, προσθέτουμε τα λάχανα ψιλοκομμένα ανακατεύοντας καλά ξανά και τοποθετούμε στο ψυγείο για αργότερα. ​

Βήμα 2

Παίρνουμε τις φέτες από το πατατόψωμο και κόβουμε τις κόρες.

Βήμα 3

Τηγανίζουμε τα Schnitzel για 4 -5 λεπτά κατευθείαν από την κατάψυξη στους 170°C​.

Βήμα 4

Στήνουμε το sando ξεκινώντας στην μία πλευρά του ψωμιού βάζοντας ομοιόμορφα την tonkatsu sauce και στην άλλη φέτα την σαλάτα με την μαγιονέζα που φτιάξαμε στην αρχή.    

Βήμα 5

Έπειτα τοποθετούμε τα 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel έτσι ώστε να πιάσουν όλη την επιφάνια του ψωμιού.

Βήμα 6

Κλείνουμε το sando και κόβουμε στη μέση.

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

0 kcal

0 g​

0 g​

0 g​

0 g​

0 g

0 g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.