Μεξικάνικες quesadillas με vegan mince και λαχανικά
- 3τμχ. κρεμμύδια
- 2τμχ. σκελίδες σκόρδα
- 600γρ. κολοκύθα κίτρινη
- 50γρ. jalapenos πιπεριές/50γρ. πελτέ τομάτας
- 100γρ. ηλιέλαιο
- 800γρ. Garden Gourmet® Vegan mince
- Αλάτι
- 400ml. νερό
- 450γρ. μαύρα φασόλια
- 40ml. ζωμό λαχανικών
Συστατικά για σάλτσα κόλιανδρου
- 3τμχ. άσπρα κρεμμύδια
- 3τμχ. αβοκάντο
- 4τμχ. ντομάτες
- 100γρ. κόλιανδρο φρέσκο
- 100ml. χυμός λάιμ
- 50ml. ξύδι
- Λίγο αλάτι
CHEF TIP
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιπεριές και τζίντζερ στο μίγμα του mince.
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.
Ξεφλουδίζουμε την κολοκύθα και αφαιρούμε τους σπόρους.
Τρίβουμε την κολοκύθα και ρίχνουμε 2 κουτάλια του γλυκού αλάτι.
Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το Vegan mince και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα καρυκεύματα, τα μαύρα φασόλια, τον ζωμό λαχανικών και την πάστα τομάτας με τις πιπεριές.
Ετοιμάζουμε τη σαλάτα με τα κρεμμύδια, τα αβοκάντο με τις ντομάτες (κομμένα όλα σε μικρούς κύβους).
Ψήνουμε τις quesadillas και τις γεμίζουμε μισοφέγγαρα με την γέμιση που αποτελείται από το Vegan mince, τα μαύρα φασόλια, την τριμμένη κολοκύθα, το τυρί και την σάλτσα του κόλιανδρου.
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 22g | 14g |