Poke bowl με vegan nuggets και λαχανικά
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Poke bowl με vegan nuggets και λαχανικά
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
350
KcalΧΡΟΝΟΣ
15'
Συστατικά για 50 τεμάχια GARDEN GOURMET® vegan nuggets
- 1 κιλό GARDEN GOURMET® Vegan nuggets
- 500γρ. μαύρο ρύζι
- 1ltr. νερό
- 500γρ. καρότα
- 3τμχ. αβοκάντο
- 3τμχ. πράσινα μήλα
- 50ml. χυμός λεμόνι
- 100ml. yuzu
- 50ml. mirin
- 15ml. seasame seed oil
- 20ml. ρυζόξυδο
- 150ml. soy sauce
- 500γρ. edamame
- Baby φύλλα σαλάτας
Βήμα 1
Ξεπλένουμε καλά το ρύζι και το βράζουμε προσθέτοντας αλάτι.
Βήμα 2
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Το μαγειρεύουμε για 35 λεπτά περίπου.
Βήμα 3
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε ζουλιέν.
Βήμα 4
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρές φέτες.
Βήμα 5
Για την sauce προσθέτουμε σε ένα μπολ: Χυμό λεμονιού, χυμό yuzu, mirin, sesame oil, ρυζόξιδο, soy sauce και ανακατεύουμε.
Βήμα 6
Προσθέτουμε τα Vegan nuggets αφού πρώτα τα έχουμε ψήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 7
Γεμίζουμε τα μπολ με όλα τα υλικά.
Διατροφικά στοιχεία
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 10g | 9,9g |