Poke bowl με vegan nuggets και λαχανικά

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Poke bowl με vegan nuggets και λαχανικά
1
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
350
Kcal
ΧΡΟΝΟΣ
15'
Συστατικά για 50 τεμάχια GARDEN GOURMET® vegan nuggets
  • 1 κιλό GARDEN GOURMET® Vegan nuggets 
  • 500γρ. μαύρο ρύζι 
  • 1ltr. νερό 
  • 500γρ. καρότα 
  • 3τμχ. αβοκάντο 
  • 3τμχ. πράσινα μήλα 
  • 50ml. χυμός λεμόνι 
  • 100ml. yuzu
  • 50ml. mirin
  • 15ml. seasame seed oil
  • 20ml. ρυζόξυδο
  • 150ml. soy sauce
  • 500γρ. edamame  
  • Baby φύλλα σαλάτας  
Βήμα 1

Ξεπλένουμε καλά το ρύζι και το βράζουμε προσθέτοντας αλάτι. 

Βήμα 2

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Το μαγειρεύουμε για 35 λεπτά περίπου.

Βήμα 3

Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε ζουλιέν. 

Βήμα 4

Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρές φέτες. 

Βήμα 5

Για την sauce προσθέτουμε σε ένα μπολ: Χυμό λεμονιού, χυμό yuzu, mirin, sesame oil, ρυζόξιδο, soy sauce και ανακατεύουμε.

Βήμα 6

Προσθέτουμε τα Vegan nuggets αφού πρώτα τα έχουμε ψήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

 

Βήμα 7

Γεμίζουμε τα μπολ με όλα τα υλικά.  

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

368 kcal

20 g​

2,6 g​

11 g​

0,44g​

10g

9,9g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.