Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
360
KcalΧΡΟΝΟΣ
10'
Συστατικά για 10 μερίδες
- 5τμχ. Garden Gourmet® Vegan sausage
- 15 αβγά
- 2 μεσαία κρεμμύδια
- 800γρ. πατάτες (προ μαγειρεμένες)
- 200γρ. πιπεριές ψητές
- 100γρ. μαύρες ελιές (χωρίς το κουκούτσι)
- Μαύρο πιπέρι σε κόκκους (σπασμένους)
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
CHEF TIP
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Vegan sausage με Vegan μπουκίτσες.
Βήμα 1
Ψήνουμε στη σχάρα τις πιπεριές σε λωρίδες.
Βήμα 2
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις πατάτες και τις ελιές σε φέτες και τα σοτάρουμε όλα σε ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μίγμα των λαχανικών.
Βήμα 4
Χτυπάμε τα αβγά με μαύρο πιπέρι και αλάτι και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τις πατάτες.
Βήμα 5
Ψήνουμε την ομελέτα σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρουμε σε μερίδες με κομμάτια Vegan sausage και τοματίνια.
Διατροφικά στοιχεία
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 17g | 5,4g |