Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά
gg
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
360
Kcal
ΧΡΟΝΟΣ
10'
Συστατικά για 10 μερίδες
  • 5τμχ. Garden Gourmet® Vegan sausage  
  • 15 αβγά  
  • 2 μεσαία κρεμμύδια 
  • 800γρ. πατάτες (προ μαγειρεμένες) 
  • 200γρ. πιπεριές ψητές  
  • 100γρ. μαύρες ελιές (χωρίς το κουκούτσι) 
  • Μαύρο πιπέρι σε κόκκους (σπασμένους)  
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι  

CHEF TIP

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Vegan sausage με Vegan μπουκίτσες.

Βήμα 1

Ψήνουμε στη σχάρα τις πιπεριές σε λωρίδες. 

Βήμα 2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις πατάτες και τις ελιές σε φέτες και τα σοτάρουμε όλα σε ελαιόλαδο. 

Βήμα 3

Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μίγμα των λαχανικών.

Βήμα 4

Χτυπάμε τα αβγά με μαύρο πιπέρι και αλάτι και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τις πατάτες. 

Βήμα 5

Ψήνουμε την ομελέτα σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά. 

Βήμα 6

Σερβίρουμε σε μερίδες με κομμάτια Vegan sausage και τοματίνια.

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

368 kcal

20 g​

2,6 g​

11 g​

0,44g​

17g

5,4g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.