Πέννες με vegan mince και πεπεροτσίνο
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πέννες με vegan mince και πεπεροτσίνο
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
270
KcalΧΡΟΝΟΣ
10'
Συστατικά για 10 μερίδες
- 600γρ. Garden Gourmet® Vegan mince
- 2τμχ. κόκκινο chili
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 300γρ. Grilled Πιπεριά φλάσκα κόκκινη
- 30ml. ελαιόλαδο
- 30ml. ζωμό λαχανικών
- 1L σάλτσα Νάπολη
- 800γρ. Penne pasta
- 40γρ. μαϊντανό
CHEF TIP
Μπορεί να αντικατασταθεί το Vegan mince με Vegan sausage.
Βήμα 1
Ψιλοκόψτε το σκόρδο, το τσίλι και τις ψητές πιπεριές.
Βήμα 2
Σοτάρετε το σκόρδο και το τσίλι στο ελαιόλαδο και προσθέστε Vegan mince, τη σάλτσα Νάπολη και τον ζωμό λαχανικών. Μαγειρέψτε τη σάλτσα για 5-7 λεπτά.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε al dente τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Βήμα 4
Ανακατέψτε μαγειρεμένα ζυμαρικά, σάλτσα πεπεροτσίνο και το μαϊντανό.
Διατροφικά στοιχεία
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 17g | 6,9g |