Φτιάξε τον Buondi Cappuccino Freddo

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Cappuccino Freddo
Συμβουλές για την παρασκευή ενός τέλειου Cappuccino Freddo
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΕΣ
Βήμα 1

Κάνω εκχύλιση ενός διπλού espresso (max 70 ml).

Βήμα 2

Τοποθετώ τον διπλό espresso σε ένα σέικερ με αφροσυλλέκτη.

Βήμα 3

Συμπληρώνω τη ζάχαρη (προαιρετικά) και ανακατεύω.

Η ποσότητα της ζάχαρης ορίζεται ως εξής:

ΜΕΤΡΙΟΣ: 2 tsp (κουταλάκια τσαγιού)

ΓΛΥΚΟΣ: 4 tsp (κουταλάκια τσαγιού).

Βήμα 4

Προσθέτω 1 - 2 παγάκια στο σέικερ

Βήμα 5

Χτυπάω το μίγμα στη μηχανή ανάδευσης στη χαμηλή σκάλα, ανοιγοκλείνοντας τον διακόπτη για 1 – 2’’ (ώστε να σχηματιστεί κρέμα λιγότερη από 1cm).

Βήμα 6

Προσθέτω 5 - 6 παγάκια μεσαίου μεγέθους στο ποτήρι.

Βήμα 7

Συμπληρώνω με κρύο αφρόγαλα λίγο κάτω από τη μέση του ποτηριού.

Βήμα 8

Σερβίρω από την πλευρά του αφροσυλλέκτη του σέικερ και από ψηλά στο ποτήρι.

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.