Κρύα Σοκολάτα σε Ακροφύσιο & Shaker
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Nestlé Chocolate Κρύα σε ακροφύσιο & shaker
Βήμα 1
Πρόσθεσε 130 gr κρύο γάλα, πλήρες σε λιπαρά, σε ένα shaker με αφροσυλλέκτη.
Βήμα 2
Κάνε εξαέρωση στο ακροφύσιο της μηχανής espresso.
Βήμα 3
Ζέστανε το γάλα στο ακροφύσιο έως ότου φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 4
Πρόσθεσε 40 gr Nestlé Chocolate.
Βήμα 5
Χτύπησε το μίγμα στη μηχανή ανάδευσης στη χαμηλή σκάλα μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βήμα 6
Πρόσθεσε 2 παγάκια στο shaker χωρίς να ξαναχτυπήσεις.
Βήμα 7
Προαιρετικά: Γαρνίρισε το πλάι του ποτηριού με σιρόπι παγωτού σοκολάτας.
Βήμα 8
Πρόσθεσε 4 - 5 παγάκια μεσαίου μεγέθους στο ποτήρι.
Βήμα 9
Σέρβιρε από την πλευρά του αφροσυλλέκτη του shaker στο ποτήρι.
Βήμα 10
Προαιρετικά: Συμπλήρωσε με κρύο αφρόγαλα ως το χείλος του ποτηριού.