Yakitori sticks με vegan pieces με σάλτσα πιπεριού και πίκλες αγγούρι με τζίντζερ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Yakitori sticks με vegan pieces με σάλτσα πιπεριού και πίκλες αγγούρι με τζίντζερ
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
300
KcalΧΡΟΝΟΣ
20'
Συστατικά για 10 μερίδες
- 30τμχ. καλαμάκια μικρά για σουβλάκια
- 1 κιλό Garden Gourmet® Vegan pieces
- 200ml. νερό
- 100ml. soy sauce
- 50ml. λάδι σουσαμιού
- 4τμχ. αγγούρια
- 2τμχ. κρεμμύδια
- 200γρ. τζίντζερ πίκλα
Συστατικά για σάλτσα πιπεριού
- 100ml. soy sauce
- 100ml. σιρόπι αγάβης
- 15γρ. τριμμένο πιπέρι με ελαιόλαδο
Βήμα 1
Μαρινάρουμε τα Vegan pieces σε νερό και σε σόγια για 30 λεπτά.
Βήμα 2
Ξεφλουδίζουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε σε φέτες μισοφέγγαρα.
Βήμα 3
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρές φέτες και τα ανακατεύουμε με τα αγγούρια και το τζίντζερ, δημιουργώντας μία σαλάτα.
Βήμα 4
Ανακατεύουμε τη σόγια με το πιπέρι και το σιρόπι αγάβης.
Βήμα 5
Βρέχουμε τα Vegan pieces με το λάδι σουσαμιού και ετοιμάζουμε μικρά σουβλάκια τοποθετώντας τα στα καλαμάκια.
Βήμα 6
Ψήνουμε στη σχάρα για 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Βήμα 7
Σερβίρουμε τα καλαμάκια και τα Vegan pieces με τη σαλάτα και ρίχνουμε και ψητό μαύρο σουσάμι για επιπλέον γεύση.
Διατροφικά στοιχεία
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 15g | 5,1g |