Yakitori sticks με vegan pieces με σάλτσα πιπεριού και πίκλες αγγούρι με τζίντζερ

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Yakitori sticks με vegan pieces με σάλτσα πιπεριού και πίκλες αγγούρι με τζίντζερ
gg
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
300
Kcal
ΧΡΟΝΟΣ
20'
Συστατικά για 10 μερίδες
  • 30τμχ. καλαμάκια μικρά για σουβλάκια 
  • 1 κιλό Garden Gourmet® Vegan pieces
  • 200ml. νερό 
  • 100ml. soy sauce  
  • 50ml. λάδι σουσαμιού  
  • 4τμχ. αγγούρια 
  • 2τμχ. κρεμμύδια 
  • 200γρ. τζίντζερ πίκλα 

 

Συστατικά για σάλτσα πιπεριού

  • 100ml. soy sauce 
  • 100ml. σιρόπι αγάβης   
  • 15γρ. τριμμένο πιπέρι με ελαιόλαδο 
Βήμα 1

Μαρινάρουμε τα Vegan pieces σε νερό και σε σόγια για 30 λεπτά.

Βήμα 2

Ξεφλουδίζουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε σε φέτες μισοφέγγαρα. 

Βήμα 3

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρές φέτες και τα ανακατεύουμε με τα αγγούρια και το τζίντζερ, δημιουργώντας μία σαλάτα. 

Βήμα 4

Ανακατεύουμε τη σόγια με το πιπέρι και το σιρόπι αγάβης.

Βήμα 5

Βρέχουμε τα Vegan pieces με το λάδι σουσαμιού και ετοιμάζουμε μικρά σουβλάκια τοποθετώντας τα στα καλαμάκια.

Βήμα 6

Ψήνουμε στη σχάρα για 1-2 λεπτά σε κάθε πλευρά. 

Βήμα 7

Σερβίρουμε τα καλαμάκια και τα Vegan pieces με τη σαλάτα και ρίχνουμε και ψητό μαύρο σουσάμι για επιπλέον γεύση. 

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

368 kcal

20 g​

2,6 g​

11 g​

0,44g​

15g

5,1g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.