HORECA 2022
Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης έδωσαν το παρών στην έκθεση HoReCa 2022 σηματοδοτώντας την επανεκκίνηση του κλάδου.
Στη φετινή έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στις 11-14 Φεβρουάριου στο Metropolitan Expo, η Nestlé Professional είχε μια ξεχωριστή παρουσία με το περίπτερό της διαμορφωμένο στους κώδικες της βιωσιμότητας.
Ο BuondiCraft αποτέλεσε το επίκεντρο της Nestle Professional, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη ολιστική γκάμα του και αναδεικνύοντας την ιστορία, το ταξίδι, την προέλευση, το καβούρδισμα και το γευστικό προφίλ κάθε blend του.
Τις εντυπώσεις έκλεψε η καινοτόμος λύση ROASTELIERbyBuondiCraft με τις 3 single origin επιλογές της από ποικιλίες Arabica κορυφαίας ποιότητας και με την υψηλής τεχνολογίας αυτόματη, counter top, μηχανή καβουρδίσματος που μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρο.
Οι επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την εξειδικευμένη ομάδα των Coffee Experts και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις γύρω από τον καφέ και τα μυστικά του, τις τεχνικές παρασκευής, ενώ μοιράστηκαν συμβουλές για την κάλυψη αναγκών γύρω από τον καφέ όπως ο εξοπλισμός.
Πιστός στο ραντεβού του ήταν και ο αγαπημένος καφές, NESCAFÉ, με πλήθος γευστικών συνταγών να πλαισιώνουν τα καθιερωμένα ροφήματα του ζεστού NESCAFÉ και του δροσιστικού NESCAFÉ Frappé. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια διαφορετική εκδοχή Irish coffee, τον NESCAFÉ Irish, αλλά και το μοναδικό cocktail NESCAFÉ Mohito!
Επιπλέον, οι Coffee Experts της Nestlé Professional, συζήτησαν με το κοινό τα θέματα του Bean to Cup και Sustainable trip to the origins, προσφέροντας επιπλέον γευστικές εμπειρίες και γνώσεις για το ταξίδι του καφέ αλλά και για την δέσμευση της μάρκας στη βιωσιμότητα.
Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣΠΑΠΑΓΑΛΟΣ με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας και στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξής του, παρουσίασε στην HoReCa την ανανεωμένη εικόνα του και τις νέες συσκευασίες, με τον παπαγάλο – σύμβολο που τις συντροφεύει από το 1923. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν φρεσκοκαβουρδισμένο παραδοσιακό ελληνικό καφέ και να μυηθούν στα μυστικά της χόβολης και του τρόπου εκχύλισης καφέ στο μπρίκι από τον coffee expert της Nestlé Professional Σπύρο Αλεξόπουλο. O ίδιος παρουσίασε επίσης όλα τα tips για την παρασκευή του κρύου καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ FRIO με τη χρήση Aeropress. Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ FRIO αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση καθώς διατηρεί και αναδεικνύει όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ, σε κρύα εκδοχή. Είναι η απόλυτη δροσερή πρόταση καφέ, με αφρόγαλα ή χωρίς.
Aπό τo περίπτερο της Nestlé Professional δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σοκολάτα - Nestlé Chocolate. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, τις κλασσικές και υψηλά ποιοτικές προτάσεις της Nestlé Chocolate 32% κακάο & λευκής σοκολάτας, αλλά και πρωτότυπες συνταγές.
Τέλος, δυναμική παρουσία είχαν και τα Nestlé Waters με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο για κάθε περίσταση κατανάλωσης. Το ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση ΗORECA αναδεικνύοντας την εξαιρετική του ποιότητα και την αγάπη του για το περιβάλλον με την πρώτη συσκευασία φυσικού μεταλλικού νερού στην ελληνική αγορά από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.
Μαζί του και τα ιταλικά Φυσικά Μεταλλικά Νερά S.Pellegrino και Acqua Panna που συνδέονται στενά με το fine dining προσφέροντας μια premium επιλογή για τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας. Το εκρηκτικό Perrier δημιούργησε και πρόσφερε 3 απολαυστικές συνταγές για cocktail, καθώς και 3 φρουτώδεις συνταγές με τα premium αναψυκτικά SanPellegrino Italian Sparkling Drinks.