Coffee Festival 2019
Για 4η συνεχή χρονιά η Nestlé Professional έδωσε το παρών στο Athens Coffee Festival 2019 με το Roastelier by Buondi Craft στην κατηγορία του espresso και ΛΟΥΜΙΔΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟ στην κατηγορία του ελληνικού καφέ.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για 1η φορά σε μεγάλη διοργάνωση το ολοκαίνουργιο σύστημα Roastelier by Buondi Craft που επαναπροσδιορίζει την έννοια του φρεσκοκαρβουρδισμένου καφέ.
Εύκολα, γρήγορα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό ή ειδικές εγκαταστάσεις, κάθε κατάστημα μπορεί να καβουρδίσει επιτόπου και να δημιουργήσει τα δικά του μοναδικά 100% Arabica blends για παρασκευές espresso ή φίλτρου, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες γευστικές προτιμήσεις κάθε μοναδικού πελάτη.
Στον χώρο του ACF όμως βρέθηκε και η αγαπημένη αντίκα του Λουμίδη Παπαγάλου, για να προσφέρει ελληνικό καφέ στους επισκέπτες του φεστιβάλ.Επιπλέον, παρουσίασε την κρύα εκδοχή του ελληνικού καφέ , Λουμίδης FRIO, με δύο διαφορετικούς τρόπους παρασκευής:με τη μέθοδο εκχύλισης σε aeropress ως την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και με τη χρήση Mokka pot για την παρασκευή του Λουμίδης FRIO στο σπίτι για τους καταναλωτές.
Παράλληλα, υποστηρίζοντας τα εξειδικευμένα σεμινάρια και Masterclasses του φεστιβάλ, ο coffee expert Γιώργος Μακρόπουλος ανέλυσε τη σημασία του νερού στη δημιουργία ενός ποιοτικού καφέ.
Τέλος, ο coffee expert μας, Σπύρος Αλεξόπουλος, διαγωνίστηκε στον τελικό του Cezve/IBRIΚ στον οποίο παρασκεύασε ξεχωριστά παραδοσιακά ροφήματα με την τεχνική εκχύλισης σε μπρίκι, καθώς και το δικό του signature ρόφημα.